Over ons

Over Natasja
Natasja Loomans is communicatietrainer en auteur. Vanuit haar bedrijf Toguna Training verzorgt zij trainingen op het gebied van communicatie, samenwerken en didactische vaardigheden. Daarnaast is Natasja een ervaren ontwikkelaar van trainingsmateriaal. Zij ontwikkelde trainingen en opleidingen voor diverse opleidingsinstituten zoals NCOI en Reed Business Opleidingen.
Uitgangspunt in haar werk is dat ieders situatie uniek is. Door goed te observeren en te luisteren, zowel naar de ander als naar jezelf, ontdek je wat je echt wilt en wat je kunt doen om te bereiken wat je wil op een manier die bij jou en de situatie past. Op deze wijze ondersteunt Natasja managers en medewerkers bij het vinden van eigen oplossingen die werken.

Meer over Natasja

Over Peter
Peter Loomans is van huis uit Chemisch Technoloog (TU Eindhoven) en werkt, na 20 jaar ervaring in de industrie, als trainer en auteur. Hij houdt zich met name bezig op de werkgebieden chemie en energie. Sinds een aantal jaren is hij intensief betokken bij duurzaamheid en de transitie naar een duurzame wereld. Dit uit zich ook in het grote aantal maatschappelijke organisaties waarvoor hij actief is, zowel op lokaal als op nationaal niveau.
Peter heeft een brede interesse en is sterk in verbanden leggen. In zijn trainingen en andere werk, meestal gericht op bedrijven en organisaties, zet hij aan tot hernieuwde nieuwsgierigheid en het buiten de gebaande paden denken.  

Meer over Peter
No product