Duurzaamheid en transitie

Toguna Training maakt en geeft cursussen en trainingen over allerlei aspecten van duurzaamheid en transitie. 

Wij hebben standaard opleidingen, maar kunnen ook volledig op maat gemaakte opleidingen verzorgen, waarbij de inhoud in nauw overleg met de opdrachtgever wordt samengesteld. Toguna Training is gespecialiseerd in eenvoudige uitleg van complexe, speciaal op die gebieden waarbij kennis van chemie nodig is. 

Een aantal voorbeelden treft u hieronder aan. Heeft u vragen of behoefte aan nadere informatie neem dan s.v.p. contact op met Peter Loomans  (06 17310253  of  p.loomans@toguna.nl ).


- De ecologische voetafdruk:
- Workshop: Bereken je CO2 voetafdruk.
- Klimaatverandering:
- Energie transitie:
Gedane zaken

Voorlichting Klimaatverandering

No productVoor opdrachtgevers actief op natuur- en milieugebied zijn voorlichtingen verzorgd over klimaatverandering. Hierin werd gekeken naar de oorzaken, de gevolgen op korte en lange termijn, en hoe we ons kunnen aanpassen aan een veranderend klimaat.
 

Workshop voetafdruk

No productVoor een bedrijf in zuid Nederland verzorgden wij een workshop over de ecologische voetafdruk. In een spel maakten de medewerkers van het bedrijf kennis met termen als "CO2 voetafdruk" en "water voetafdruk".
 

Workshop: Geld besparen op elektriciteit!

No productVaak gebruiken we veel meer elektriciteit dan nodig is zonder dat we dit in de gaten hebben. Als we weten hoe we moeten zoeken en waar we moeten zoeken wordt besparen vergelijkbaar met een spannende speurtocht die ons uiteindelijk veel geld oplevert.